HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Foszforeszkálós freecard a Föld Órájára

2009.03.28. 15:10 molnark

Ötletes dolgot eszelt ki a Föld Órája elnevezésű WWF-akció egyik támogatója, a Vodafone: foszforeszkálós freecarddal hívják fel a figyelmet a mai globális megmozdulásra.

"Kapcsold le a lámpát még egyszer március 28-án 20:30 és 21.30 között! Legyen ez a te szavazatod az energiapazarlás ellen!" - szövegű képeslap az akció lényegére utal: kapcsoljuk le egy órára a villanyt.

Pár napja a Voda-márkaboltokba betérők a szórólapon kívül egy vanília-illatú gyertyát is kapnak, ami szintén a klímavédelmi kezdeményezésre utal.

A Föld Órájáról itt is írtunk.

 

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr161029578

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jézus Szíve Partizánbrigád 2009.03.28. 17:43:32

Nekapcsoldle!A mai Föld Órája egy értelmetlen és képmutató megmozdulás. Értelmetlen, mert az erőműveink mindig több áramot termelnek, mint amennyit fogyasztunk. Ha most pár ezer ember lekapcsolja a villanyt, azzal csak azt éri el, hogy szép mennyiségű ene…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ethan blow 2009.03.30. 14:34:28

Ilyet se hallottam még, hogy ha nem használok áramot, az kárba vész. Nem faszság ez picit? Viszont a Voda ötlet tetszik....
süti beállítások módosítása