HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Oмфг! SMS Bandi ukránul

2009.04.08. 15:18 zsombor

Breaking! Breaking! Tegnap kaptuk a fülest, hogy az ukrán djuice importálta a budapesti Leo Burnett Cannes-bronzdíjas SMS Bandi kampányát SMS Tolik néven. Sajnos annyira nem súlyos, mint amennyire vártuk, se szőrös, részeg, szögletes arcú emberek nincsenek, se bontott Volgák az ágy mellett, pont az történik benne, hogy egy ember ukránul énekel.

Ez az egyik beharangozó, ígéretes:

Aztán itt énekel az éneklőember:

Ezek pedig paródiának tűnnek:

A djuice-logóváltás (furcsa kristályszerű, nagyon színes logó lett, vita az Addicton) kapcsán a Kreatívon interjúztunk a djuice norvég főreklámügynökével, Haakon Dahllal, az oslói Kitchen Leo Burnett ceójával, aki amúgy pont azt bizonygatta, hogy a djuice helyi ügynökségei szabadon csinálhatják, amit akarnak.

Magyarul: az SMS Bandi-átvétel a ritka kivételek közé tartozik, amikor használnak valamit, ami egy másik djuice-országban ment, ujjé.

2 komment

Címkék: reklám

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr231053738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_original 2009.04.08. 16:37:28

ezek jobbak mint a magyar!

Bandúr Kandi 2009.04.08. 18:30:58

sokkal jobb mint a hazai, hiába, van mit tanulniuk a hazai image-készítőknek....
süti beállítások módosítása