HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Frusztrált emut a médiának

2009.05.18. 09:35 szivlapat

Az abortuszpirulás versenyegerek és a kertitörpe-öltöztető rendelet után egy újabb "szakmai" hírrel örvendeztetett meg az MTI, ezúttal a szexuálisan frusztrált emuról is szántak egy beszámolót a médiás hírcsomag előfizetőinek.

Színes-állat-Ausztrália
Szexuálisan frusztrált emujának keres párt egy ausztrál nő

    Sydney, 2009. május 17., vasármap (MTI/APA/AFP) -
Edward, a hétéves emu egy éve gubbaszt magányosan a fészkében, és egyedülléte már a gazdáját is kezdi zavarni.

    Ugyanis az óriásmadár időközben meglehetősen frusztrálttá vált szexuálisan - mondta el az ausztrál Patrena Arriston, az emu tulajdonosa az ABC rádióban.
    A nő, valahányszor kimegy az udvarra, hogy megetesse a tyúkokat, egy pálmalegyezővel védi meg magát Edwardtól: a harcias madár ugyanis mindannyiszor megtámadja, és megpróbálja bevonszolni a fészekbe.
    Ariston ezért elhatározta, hogy új partnert keres Edwardnak. Úgy értesült, hogy lakóhelyétől 800 kilométerre él egy rendelkezésre álló "szabad" emulány. A műsorban arra kérte a hallgatókat, hogy aki tud, segítsen az óriásmadár odaszállításában, mivel ő sajnos nem rendelkezik megfelelő utánfutóval.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr651128137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása