HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Ne járjunk vásárolni a külföldi marketingekbe!

2009.06.04. 12:19 .:sz-b:.

Antikapitalista, egyben protekcionista falragasz Bugyorbob blogjáról, birkanép, indiánok,vegyileg összeállított ételek, CBA. Kattintson a képre!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr271163183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bernard Black 2009.06.04. 13:56:07

ráadásul kiveszik a vízbül a zoxigént...

Bifi · http://gondola-tok.blog.hu 2009.06.04. 14:01:21

Én azért járok külföldi market ingben, mert magyarországon nem gyártanak egyszínűt...

Viccet félretéve - nem rossz ötlet, a magyar tévémet bepakoltam a magyar kocsimba, lehajtottam a magyar tengerhez, és magyar tintahalat fogtam magyar pecabottal, és hogy ne unatkozza, magyar tv-adásokat néztem, 100% magyar tőkéből.

De.. magyar tejet veszek, amit külföldi csomagolóanyagba raktak-amit egy francia fejőgép gyüjtött be, a pékjeink a magyar kenyeret olasz búzából sütik (vagy magyar búza, holland kombájn) holland kemencében, és még folytathatnám...

Szeretném, ha egyszer egy nagymagyar valaki felsorolna településenként 2 olyan boltot/áruházat, ahol az alap élelmiszerek megkaphatók CSAK magyarként..

.. legyen csak a megyeszékhelyek 50%-a, nem kell minden település.

HeJesírás? Minek az? :)

A CBA-ban a lengyel tej a legolcsóbb.

... csak halkan tenném hozzá, hogy a rokonságom nagyobbik fele a földből él az alföldön. Amikor megkezdődtek a tüntetések annó, kérdeztem Paliékat, hogy jönnek-e tüntetni.. csak annyit kérdezett vissza, hogy: " Ha mi megyünk, akkor ki dolgozik a földön? "

Tichamér · http://kutyushop.blog.hu 2009.06.10. 22:23:47

Végülis csak a 21. századot írjuk, minden kutyafaszában van kompjúter, amik ráadásul egyre intelligensebbek lesznek. Végülis miért kellene a sok birka után menni és használni a sátáni nyugat szerkezeteit, ha van nekünk jó kis írógépünk is? Még az is előfordulhat, hogy egy korszerű robotron-típus. Vagy MÜSZI.
süti beállítások módosítása