HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Cannes 2009 - Tartalomszolgáltatás vagy Halal

2009.06.22. 13:38 batorfya

Tegnap esti vérmes partiterveinket az eső beterelte az ízléstelen Warner Clubba. Közben kitaláltuk az olcsónélés egyik módját, és persze keressük a többit is. Kellemesnek indult az este…

…hogy aztán szégyenszemre megint ne tudjunk semmi érdemileg is ordenáré eseményről beszámolni. Holott a Warner Clubban elég sokat tettek ennek érdekében, de mivel a megbotránkoztatóan fos diszkózene hazája mi vagyunk, ezért inkább megmosolyogtató volt az az elszánt próbálkozás, hogy az ingerküszöbünket valahogyan megtörjék.

Sajnos tudomásul kellett vennünk, hogy Cannes bizony nem a fiatalok városa. Középkorúak, vagy vén szatyrok szöszmötölnek a nagyon drága boltokkal telepakolt Cannes-ban, ami kicsit olyan, mint egy óriási, felsőkategóriás bevásárlóközpont, a csóróknak egy McDonald’s-al a városközpontban. Kicsit volt csak vicces, hogy a sorban mögöttünk álló amerikaiak majdnem elsírták magukat az árakat látván (menü: 7 eurótól felfelé). Közben DFB kitalálta, hogy eztán a cukros víz lehet a megoldás, mert csak egy kiló cukrot, meg vizet kell szereznünk és dőlni fog a kalória. Aztán eljutottunk végre a Sparhoz. Zárva volt.

Aki errefelé jár, és tényleg saját pénzén kell nem éhenhalnia, annak még megoldás lehet a kebab. Mi tegnap este a Halal nevűbe tértünk be, ahol viszonylag jó áron (5 euró) kap az ember egy felkarnyi óriásgyrost. Ár/érték arányban eddig ez nyer, étteremben 12 eurónál kezdődnek az egytálételek.
 

2 komment

Címkék: gyros pénz parti öregek cannes 2009

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr791200922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Critmiss 2009.06.22. 21:07:01

Tournedóban is jók arrafelé. Olcsó és alig bírod megenni. Falafeles helyeken van általában.

Mediadroid 2009.07.03. 12:23:36

csak úgy: a halal az az kóser muszlim megfelelője, szóval az nem név, hanem műfaji megjelölés. de a felkarnyi óriásgyros kifejezéstől megjött a tegnap a Volton elfogyasztott FÉNY ( www.csakafeny.hu ) által erősen megtépázott étvágyam.
köszi
süti beállítások módosítása