HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Somogyi Zoltánt felkérték MDF-es képviselőjelöltnek

2009.11.18. 12:45 .:sz-b:.

„Felkértek MDF-es országgyűlési képviselőjelöltnek. Nekem megtiszteltetés, és van kedvem hozzá. Ti mit gondoltok? Írjatok nekem! Köszi” – írta szerda délelőtt Somogyi Zoltán, a pr-től a politikai tanácsadáson át a lobbiig és a médiáig szerteágazó tevékenységű Capital Group egyik tulajdonosa a Twitteren. A cégcsoport tagja a Political Capital elemző- és tanácsadócég, a Privy Council pr-ügynökség, a Hírszerző portál, a GPS Capital lobbicég, a Green Capital és a Health Capital cégek, a Capital Research kutatócégben pedig kisebbségi tulajdona van a cégcsoportnak. Somogyi politikai elemzőként ismert arc a médiából, amellett az MDF stratégiai tanácsadója évek óta.

Somogyi az MDF-et is érintő UD Zrt.-ügy idején (a jobboldali politikusokkal jó kapcsolatot ápoló biztonsági céget  azzal vádolta az NBH, hogy törvénytelen adatgyűjtést folytatott), bár elmondása szerint nem azzal összefüggésben szeptemberrel lemondott a vállalat ügyvezetői székéről, azt Gyulai Attila eddigi igazgatóhelyettesnek átadva. Tulajdonrészét megtartotta. A Political Capital eddig az MDF-nek dolgozó tanácsadócsapatának tagjai önálló, a Capital-csoporttól független céget alapítottak.

A Kreatív magazin májusi címlapinterjúját erre találja >>>

2 komment

Címkék: mdf somogyi capital group

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr811534099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jobb 2009.11.18. 12:50:56

polir.blog.hu/2009/11/17/a_koztarsasag_megosztottsagaert

Itt meg mást fognak felkérni Az élet már csak ilyen.

GargleBlaster · http://autostat.hu/hasznos 2009.11.18. 13:57:28

gratulálok! óriási elismerés lehet és egy jó lépés arra, hogy elcsessze a karrierjét. nembaj a pénzügyi háttere megvan ahogy nézem....
süti beállítások módosítása