HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Playboy, koton és sör lesz az árverésen

2010.01.07. 16:47 batorfya

Többen érdeklődtetek, hogy a karácsonyi repiajándék árverésen, ami pénteken a Sirályban lesz, milyen cuccokat fogunk kalapács alá tolni? Íme.

tovább után jön a többi jóság

 

összkép: a fotón többek között Red Bull, felsőkategóriás tisztálkodószer, vagy mi (Occidant), luxusöblítő (Lenor), utazókoffer (Discovery), pendrive, borok, dévédék, naptárak, ébresztőóra és számológép kombo (R-Time), egy gigacsászár piroskajelmez (Vodafone) és egy kikandikáló sör látható.

Lausek Esthert, Molnár Kingát és Román Balázst a Vodafone öltözteti

Ez nagyon drága lesz

Tökéletes ajándék lehet új barátnőnknek ez az összeállítás

A tavalyihoz hasonlóan több szerkesztőség ezúttal is megrendezi a karácsonyi reprezentációs ajándékok árverését. A január 8-i eseményen a Kreatív Csoport, a Figyelő és az Origo mellett több egyéb médium is képviseli magát.

Az árverésen résztvevő szerkesztőségek azért döntöttek az immár hagyományosnak tekinthető akció mellett, mert úgy gondolják, hogy újságíróként nem fogadhatnak el ajándékokat olyan cégektől és egyéb szervezetektől, amelyekről egyébként munkájuk során írniuk kell, hiszen ez esetlegesen azt a látszatot keltheti, mintha nem kezelnék őket pártatlanul.

Az első aukción - 2007-ben - 283 ezer forint gyűlt össze, a tavaly megtartott liciten pedig összesen 405 ezer forintért keltek el az ajándékok. A befolyt összeget az előző évekhez hasonlóan a Menhely Alapítványnak ajánlják fel az újságírók.

Az érdeklődőket január 8-án este hat órától a Sirályba várják a szerkesztőségek.

1 komment

Címkék: kreatív árverés origo király sirály jótékonyság figyelő menhely alapítvány

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr951654458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

opotep! · http://opotep.blogspot.com/ 2010.01.07. 19:51:45

Hát ezeket én is elárverezném : )
süti beállítások módosítása