HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Emberfarm Extra: A valamiért érdekes 10 reklámos iroda

2010.01.08. 17:55 romanb

Alig kimutatható intenzitással működik a Szívlapáton egy sorozat, amely ügynökségi irodákat mutat be, még címe is van: Emberfarm, ahol....

Aztán egy beszélgetésből az lett, hogy megállapodtunk az Octogon magazinnal, hogy megcsináljuk ennek a irodabemutatásnak a nyomtatott, szépen fotózott verzióját, ami végül a decemberi Kreatívban meg is jelent. Most elkészült a gyorsan fogyasztható verzió:

10 ügynökség, amelyik szép

Aztán, itt vannak a korábbi epizódok (van átfedés)

Emberfarm #1: HPS

Emberfarm #2: Carbon

A sorozatot persze folytatjuk, ezért, ha van egészen különleges hasítottbőr blupfotel és sikerült megszerezni Ferenc József íróasztalát, vagy csak simán azt érzitek, hogy jól néz ki belülről az a hely, ahol a kommunikációs üzenetek születnek, akkor írjatok, elmegyünk jegyzetelünk, fotózunk, közlünk! 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr581657287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása