HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

A McDonald's bohóc esete az Oscar-díjjal

2010.03.09. 15:12 lausekesther

Ronald McDonald's piros csíkos bohóca egy megátalkodott bűnöző, akit a kemény Michelin-kopók üldöznek, miközben ő túszul ejti a Bob's Big Boy szendvicslánc kabalafiguráját, aki éppen a Haribo-fiúcskával próbált lelécelni az állatkertben az iskolai csoporttól, és aki később az Esso benzinkút bombázó cseppnője segítségével menekül meg - csak egy-két jelenet a márkatúladagolásban szenvedő Los Angelesben játszódó animációs rövidfilmből, ami épp most nyerte meg az Oscart a maga kategóriájában. Logóktól mérgezett horrorvilágunk mérhetetlen felnagyítása ez az izgalmas akciófilm, amire tényleg képkockánként minimum öt-tíz logómegjelenés jut - valószínűleg ennek is lehetett némi köze ahhoz, hogy a teljes filmet elég gyorsan leszedték a videómegosztó oldalakról. A filmet egyébként egy francia csapat, a H5 (François Alaux, Hervé de Crécy és Ludovic Houplain) készítette, a címe stílusosan Logorama.

Itt a trailer, és akit az egész, kb. negyedórás film érdekel, az két részben még - ha minden igaz - megnézheti a YouTube-on itt és itt (vagy a Shorts International Oscar weboldalán is)itt pedig végre a teljes film megnézhető.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr821824077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása