HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Golden Drum: Kevés, de nagyon részeg ember a nyitóbulin

2010.10.07. 15:51 lausekesther

Hiába tették át keddről szerdára, és hiába változtatták meg a helyszínt, a Golden Drum nyitóparty mindig nagy bukás. Az idei még a tavalyinál is kínosabbra sikerült, amit a "Portorozs szívében" található Meduza Beachen, pontosabban a parttól mintegy 20 méterre épített Ondina étteremben rendeztek. Bár a szervezők a fesztiválra ezer embert várnak, ezen a bulin maximum 50-60 ember lézengett az ennél jóval nagyobb befogadóképességű helyszínen, többségük a hűvös, szeles este miatt a pinduri belső helységben állva nyomorgott, a terasz temérdek asztala üresen tátongott.

A meghívó és a party már sokat ígérő, igényes hirdetése

Magyarokkal nem találkoztunk, de boldogan az asztalunkhoz csapódtak mindenféle nagyon brutálisan lerészegedett kelet-európai kreatívok, akik közül lengyel barátunk, a Change Integrated szövegírója olyannyira megkedvelt minket, hogy órákig szórakoztatta a csapatot - ami nagyrészt a fiatal kolleginánknak tett folyamatos szerelmi vallomásból állt, miután szerencsésen az asztalra borított egy pohár piát.

Lengyel barátunk és figyelmes hallgatósága

Az egyáltalán nem ingyenes alkoholon kívül a szervezők minimális programmal és nagyon gyér gasztronómiai ellátmánnyal is igyekeztek szórakoztatni azokat, akiknek volt merszük elmenni a buliba. A mediterrán konyhához illően volt egy tál olívabogyó, sonka és kenyér, na meg a már tavaly is nagy sikert arató, óriási giccses torta, ami alighogy kihozták, lángokba is borult. Nem véletlen persze: az est fénypontjának nevezhető tűzzsonglőrös-táncos mutatvány része volt.

Tűzzsonglőrök és torta

Az egész ügyesen megkoreografált előadásnak egy meglepő módon szintén ittas pár vetett véget, akik egyszer csak táncra perdültek az előadás kellős közepén, a tűzzsonglőrök között, mintegy jelezve, hogy most már elég, bulizni akarunk. A műsor ilyeténmódon spontán befejezése után a dj át is vette a terepet, mi pedig az Underworld Born Slippy számára szépen kisomfordáltunk a lengyel barátunk és a többi csúnyán eltorzult arc elől.

Volt tánc is, bár nem sok

 

Dj

Jure Apih, a Golden Drum elnöke (jobboldalon) azért eljött

(A képek nagy részét a Golden Drum Facebook-oldaláról válogattuk.)

Szólj hozzá!

Címkék: golden drum

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr692353695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása