HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Sok szex után házasság

2011.05.10. 14:49 szivlapat

A kanadai Saatchi & Saatchi vírusfilmjeit találtuk meg a neten, igaz nem jutottak el hozzánk időben, mivel az első film januárban, a második pedig márciusban startolt. De jobb később mint soha, közzétesszük a Wedding Republicnak készített vicces közösségi kampányt.

A kisfilmek főszereplője Ian és Irene, egy partin találkoznak egymással és elkezdenek járni, majd eldöntik, hogy összeházasodnak. Feltehetően lesz még kisfilm, mert a Wedding Republic egy olyan site-ot takar, ahol a házasulandók összeállíthatják a vágyott ajándéklistájukat, a násznép pedig kiválaszthatja, hogy melyiket szeretné ő adni. Így biztos nem lesz a párnak négyféle ronda étkészlete, giccses lámpája, vagy valami unalmas tájképe (hacsak nem erre vágynak).

Ian Edding és Irene Repic a Facebookon is fent van, természetesen gondosan változtatják családi állapotukat, és néha egymás bejegyzéseihez is hozzászólnak.

Így ismerkedtek meg:

Így beszélték meg, hogy összeházasodnak: 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr842893104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fluke 2011.05.11. 15:29:56

A site jó, viszont a vágyott ajándéklista összeállítása az USA-ban korántsem új dolog, a "registry"-nek nagy hagyománya van. Számtalan üzlet külön embert foglalkoztat a házasulandók segítésére az ajándékok kiválasztásában, és a weboldalokon is külön kategóriaként kezelik ezt a vásárlóréteget (ld. macys.com, www.bedbathandbeyond.com stb.).
Arra pedig, hogy az egyes üzletek termékeiből összeállított listát egy ernyő alatt közzétegye az ember, személyre szabható esküvős weboldalak állnak rendelkezésre (myregistry.com, weddingwire.com etc.).
Tehát a lista összeállításáért járó kredit nem a Saatchit illeti.
Az oldalért és a kampányért járót viszont megkaphatja:)
süti beállítások módosítása