HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

A Cha-cha-chával megyünk a románok ellen

2008.09.30. 13:31 zsombor

GOLDEN DRUM ELŐZETES Egy éjszakára Portorozsba települ a jól informált hátizsákos turisták és táncos lábú kereskedelmi tévés szerkesztők budapesti törzshelye, a Cha-cha-cha. A nem-annyira-nyugat-európai reklámközösség éves gettogetherjén, a jövő héten zajló Golden Drumon esténként szokás szerint tematikus nemzeti bulik történnek majd, a Cha-cha-cha a magyar partit keretezi majd be – adta le a drótot Gosztonyi Csaba, a Drumot itthon képviselő Carbon Group feje.

A Fröccs-party névre keresztelt buliban a zenéket a haladó hagyományoknak megfelelően Superman pakolja, az élményt pedig vizuális művészek támogatják.

A nemzeti buli sikere rendkívül fontos a fesztivál mikroklímájában, már csak azért is, mert szokás szerint a magyart egy napon rendezik a románnal (plusz ezúttal az osztrákkal és a macedónnal). A Kreatív gyakorlott Portorozs-turistái szerint a magyar buli általában zúz, ahogy illik (ha már a reklámversenyen nem szoktuk magunkat hülyére nyerni), tavaly viszont hiába vitték le Gosztonyiék az Erik Sumo Bandet, a tömeg valamiért a román bulit szállta meg. Az idei tét tehát az, sikerül-e a történelmi visszavágás, vagy a díjak mellett a részeg cseh accountcsajokat is megint mind bukaresti pajtásaink söprik be.

A Kreatív, mint azt a Szívlapát indulásakor jeleztük, történelmien magas létszámú delegációval képviselteti magát a Golden Drumon, úgyhogy természetesen részletesen dokumentálni fogjuk a végkifejletet. (Apropó, Portorozs: ha ott lesz, küldjön nekünk emailt, szívesen ennénk önnel rákot!)

Szólj hozzá!

Címkék: golden drum

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr13688884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása