HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Golden Drum: Színes tabikkal fogadtak Portorozsban

2010.10.06. 21:10 lausekesther

Eltelt egy év, és megint itt vagyunk a szlovén tengerparton. Bár az egész utat zuhogó esőben tettük meg, itt már ezerrel tűz a nap (vagyis sötétedésig tűzött), és sirályok repkednek a fejünk felett. Mi pedig készen állunk meghallgatni a reklámszakma nagyjait, és körömrágva várni a shortlistek eredményeit és a végső döntéseket.

A Golden Drum reklámfesztivál otthonául szolgáló Bernardin hotelben már tárt karokkal fogadtak az idei mottónak (Reconstruction) megfelelve praktikeres barkácsruhába öltözött hoszteszek, és kezünkbe is nyomták a kincseszacsit. Újságírói kíváncsiságtól hajtva azonnal meg is vizsgáltuk, és felfedeztük az idei év egyik legjobb promóajándékát: az osztrák Telekom ugyanis színes, kreativitásfokozó tablettákat rejtett el a zsákban. A piros a party utáni flörtölési, a zöld a prezentációs képességeket növeli, a sárga a buzdító beszédben segít, a kék a nyugodt vezetői tárgyalásban, a lila pedig a sikeres bértárgyalásban.

A tabik

Kaptunk persze még szép spanyol színekben pompázó pólót és tornazsákot, a Kodaktól egy dvd-t arról, hogyan forgassunk jó filmet, aztán a Discoverytől kikristályosodó kézmelegítő párnát, meg olyan hasznos dolgokat, mint egy szlovéniai térkép vagy a nagy nevű Slovenien Times újság.

A zsák tartalma

A meghívók

A regisztrációval megint járt nekünk egy rakás meghívó is, gyakorlatilag minden napra jut majd valami: nyitógála, zárógála, közte pedig díjátadók és Laibach-koncert, ja és amiben a nemzeti partikon kívül még többet ad ez a fesztivál, mint a Cannes Lions: minden napra ebédjegy, a Culinary Idea of the Day szuperkreatív, már hagyománnyá vált címmel. A keddi erőltetett nyitóbuli tavalyi kívánságunkat beteljesítve elmaradt - ez lesz ma este. A nemzeti partik idén még a tavalyihoz képest is erősen megcsappantak: gyakorlatilag már csak mi magyarok és a tavaly még sajnos minket is túlszárnyaló makedónok tartanak bulit - csütörtök este. De idén biztos, hogy mi nyerünk: sokkal jobb a plakátunk (és flyerünk), és elfoglaltuk a makedónok tavalyi menő színhelyét is.

Na, melyik lesz a jobb party?

Szólj hozzá!

Címkék: golden drum

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr632351545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása